Alexis: Alexis

Alexis on vuonna 1974 perustettu, voisi kai luokitella poprock-yhtyeeksi. Yhtye sai levytyssopimuksen MCA-levy-yhtiön kanssa ja kyseinen levy julkaistiin vuonna 1977. Levy jäi bändin ainoaksi julkaisuksi huonon levymyynnin takia.

Ei tämä huono levy ole, mutta 70-luvulla varmaan putkahteli ilmaan monia muitakin samanlaisia bändejä ja vaikea on sieltä nousta esiin. Kyllähän levy osoittaa, että bändillä voisi olla potentiaalia, sillä todellakin ihan mallikas ensilevy. Musiikissa on paljon samoja vivahteita kuin Totolla, tosin Alexishan on perustettu aikaisemmin kuin Toto.

Miksi siis Toto on tänään Toto ja Alexis katosi kartalta johtunee siitä, että esim. Toton esikoislevyllä löytyy hittikappale Hold The Line ja Alexisin tuotanto oli tasapaksua, josta puuttui se hittibiisi jolla voisi erottua massasta.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: