Huora, Apollo 24.8.2019

24.8.2019 Apollo-klubilla Turussa oli esiintymässä Huora, jota kai voisi kutsua crossover-bändiksi tai kuten monesti luokitellaan punk-bändiksi. Ennakko-odotukset olivat todella kovat bändin suhteen, sillä kyllähän tämä ryhmä on noussut ryminällä monen musiikinystävän tietoisuuteen. Ryhmän suosio kasvaa laidasta laitaan, monen musiikkityylin kannattajan keskuudessa.

Odotukset täyttyivät täydellisesti, sillä kun bändi astui lavalle ja polkaisi ensimmäisen soinnun käyntiin, niin silloin tuntui, että nyt pantiin kaasu pohjaan. Keikka kesti noin tunnin verran encoreineen ja sen tunnin aikana bändi ei kertaakaan nostanut jalkaa kaasupolkimelta, vaan ruoski yleisön, jota oli todella mukavasti, sellaiseen hurmioon, että allekirjoittanut ei ole ennen Apollossa nähnyt.

Täytyy sanoa, että Huora on tällä hetkellä yksi mielenkiintoisimmista yhtyeistä Suomessa ja voin suositella keikkakokemusta kaikille, sillä bändillä on todella raivokas, mutta silti tarkka ote lavalla. Upea keikkakokemus.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: