Pepe Ahlqvist H.A.R.P.

Pepe Ahlqvist H.A.R.P. on vuonna 1988 perustettu yhtye, jossa soittivat kovan luokan muusikot, joista voisi mainita mm. Pepe Ahlqvist ja Jarmo Nikku.

Yhtyeen nimeä kantava ensimmäinen levy julkaistiin vuonna 1989 ja jota tuli silloin nuorena kuunneltua paljonkin, mutta vuosien saatossa levy on kadonnut levyhyllystä. Paljonhan tätä levyä näkee kirppareilla ja nyt sitten päätin palauttaa kyseisen levyn hyllyyn takaisin.

Kyllähän tämä levy on yksi Suomi-bluesin klassikkoja ja levyn avausbiisi Back to the Riverhän oli jonkinmoinen hitti myös silloin. Itse en ole blues-musiikin suurimpia faneja, mutta tämä levy on kyllä ihan kivaa kuunneltavaa. Luokittelisin tämän helpoksi kuunneltavaksi rhythm and blues-levyksi. Tästä on helppo aloittaa tutustuminen bluesmusiikin saloihin.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: