AC/DC: In the Beginning Volume 1 ja 2.

Tuli bongattua netistä myynti-ilmoitus bootlegistä, jossa ilmoitettiin kyseessä olevan Dave Evansin aikainen livetallenne. Tallenne kulkee nimellä AC/DC In the beginning volume 1 ja 2. Kyseessä on tuplalevy ja tiedon mukaan tämä olisi ensimmäinen tallenne AC/DC:n keikasta. Keikka on ilmeisesti nauhoitettu 31.3.1974. Sydneyssä, Hampton Cort Hotelissa.

Tiettävästi AC/DC veti ensimmäisen keikan uutenavuotena 1973/74, joten tämä tallenne on todellakin ihan alkuajan tallenne. Tallenne on ilmeisesti laulaja Dave Evansin arkistoista ja laatuhan ei päätä huimaa, mutta kyllä siinä pääsee fiilikseen bändin alkuajan meiningistä. Evansin ja Young-veljesten lisäksi keikalla soittavat rumpali Noel Taylor ja basisti Neil Smith.

Bändi esittää keikalla pääasiassa cover-biisejä, mutta löytyy sieltä mm. Soul Stripper-biisi sekä jonkinlainen aihio Rock ’n’ Roll Singer-biisistä. Se versio joka on päätynyt virallisille levyille, niin siihen on merkattu yhdeksi tekijäksi Bon Scott.

Tallenne on kultaa tosifaneille, mutta muille se ei anna juurikaan mitään äänityksen laadun takia. Kyseistä levyä on ilmeisesti tehty vain 200 kappaletta, joten vaikea kyseistä tallennetta on löytää.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: