Chris Rea: Dancing With Strangers

”Dancing With Strangers” on brittiläisen laulaja/lauluntekijän 9. albumi ja joka nosti Chris Rean kansainväliseksi tähdeksi. Levy liikkuu popin, rockin ja Bluesin välimaastoissa. Tunnelmaltaan ehkä voisi kutsua blues-levyksi.

Parasta levyssä ehdottomasti on tunnelma. Levy vaatii makustelua ja se ei välttämättä aukea ihan ensi kuuntelulla. Pikkuhiljaa levy alkaa avautumaan ja jos keskittyy sanoihin, niin sieltä paljastuu Rean upeat sanoitukset. Esimerkiksi ”Curse Of The Traveller” on sanoituksiltaan Pelle Miljoonan ”Moottoritie On Kuumaa”-henkinen biisi. Levyä voi suositella kuuntelemaan pimeinä syksyn iltoina, jolloin on helppoa uppoutua ”Dancing With Strangersin” tunnelmaan.

Ostin levyn osana isompaa kasaa ja omat odotukseni levyn suhteen ei ollut kovin kovat, sillä Rea on ollut itselleni aika etäinen tuttavuus. Mutta täytyy sanoa, että kyseinen levy yllätti täysin omat odotukseni, hieno levy.

Alla olevassa videossa Chris Rea kertoo taustoista levyn teosta.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: