CMX: Veljeskunta

Tuli ostettua CMX:n Veljeskunta-levy ja täytyy sanoa, että julkaisu yllätti täysin kuulijan. Levy on yhtyeen toinen ja se on julkaistu vuonna 1991, joten jos uudempi tuotanto on tuttua, niin tämä on ihan jotain muuta.

Levystä löytyy kaikuja Sielun Veljien tuotannosta ja myös viitteitä siihen mihin suuntaan yhtye on kulkenut tänä päivänä. Mm. Kätketty Kukka-kappaleessa on havaittavissa nyky-CMX:ää. Bändi hakee vielä linjaa levyllä, mutta bändin nerokkuus paistaa levystä läpi ja kertoo, että kyseessä ei tule olemaan ihan peruspumppu.

Uskon, että levy vaatii vielä kuuntelukertoja, joilla saadaan lisää ulottuvuutta tuotokseen. Ehdottomasti tulee löytymään myös uudestaan levylautaselle.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: