Werewolves: Werewolves

Werewolves on vuonna 1974 Texasissa perustettu rockbändi, jonka taival rockmaailmassa jäi suhteellisen vaisuksi, vaikka eväitä ehkä olisikin ollut hiukan kovempaakin suosioon. Bändi julkaisi kaksi pitkäsoittoa ja vaipui sen jälkeen keikkailevaksi tusinabändiksi. Aika oli ajanut bändin musiikin ohi.

Tämä bändin nimeään kantava levy on julkaistu vuonna 1978 ja sen on tuottanut Andrew Loog Oldham, joka tunnetaan ehkä parhaiten Rolling Stonesin alkuaikojen managerina. Werewolves nimeä kantava levy on aika sekava kokonaisuus ja levyltä löytyy vaikutteita niin kantrimusiikista kuin englantilaisista rockyhtyeistä. Mukaan on myös mahtunut Smiley Lewisin One Night-kappale, jonka myös Elvis on levyttänyt, joten sekametelisoppa on valmis. Kyllähän levyn läpi kuuntelee, mutta ei siihen oikein sisään pääse, joten ei ihme, että levy ei mitään suurempaa suosiota saavuttanut, vaikka taustalla häärikin Andrew Loog Oldham.

Hauska yksityiskohta koskee yhtyeen kitaristia Seab Meadoria, sillä hänen historiaan kuuluu yhdistävä tekijä ZZ Topin Dusty Hillin ja Frank Beardia kanssa. Näiden kolmen yhteys löytyy yhtyeestä the Zompies tai itse asiassa bändin feikkiversiossa. The Zompiesin lyötyä hanskat tiskiin agentti kokosi yhtyeeseen uudet jäsenet ja veti Amerikan kiertueen feikkijäsenillä, mutta tämä kusetus on taas sitten ihan oma tarinansa.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: