Anita Hirvonen: Ans Kattoo Ny

Anita Hirvosen Ans Kattoo Ny-levy on vuonna 1983 julkaistu iskelmälevy, joka on rikkoi kultalevyrajan. Levyn tuottajana hääri monen iskelmälevyn taustapiru Chrisse Johansson.

Iskelmä ei ole ihan omaa sydäntä lähellä oleva musiikkityyli, mutta silti tämä levy jo vetää aika hiljaiseksi. Varmaan paljon pitää laittaa aikakauden piikkiin, mutta onhan nämä jotkut sanoitukset vähintäänkin erikoiset. Esimerkiksi ”pidä poika pulssi puntarissa” saa mielikuvan laukkamaan mitä ihmeellisimpiin mielikuviin.

Jos pitää rempseästä iskelmästä, niin tässä sitä on. Mutta jos haluaa musiikista löytää jotain syvällistä, se onkin sitten ihan eri laulajaa haettava. Tosin ehkä kappaleista Joskus Kosket Sydäntäin ja Näätkö Hymyn Huulillain sitä syvällisyyttä voisi kaivaa, jos oikein on tarvetta tästä levystä sitä kaivaa.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: