Murder in the Front Row: The San Francisco Bay Area Thrash Metal Story

Murder in the Front Row on keväällä 2019 julkaistu dokumentti thrash metallin syntyvaiheista San Franciscossa. Elokuvan on ohjannut amerikkalainen ohjaaja Adam Dubin. Dubinilla on oma historiansa Metallican tarinassa ja tätä kautta on hyvät suhteet thrash-skeneen, joka on mahdollistanut dokumentin teon. Mukaan on saatu suuria thrash-skenen tähtiä, jotka ovat synnyttämässä kyseistä musiikkityyliä.

Periaatteessa monet tarinat on kuultu moneen kertaan, kuten Metallican muutto San Franciscoon ja Burtonin kuolema Ruotsissa. Mutta parasta antia elokuvassa on se piiri, joka kertoo omin sanoin mitä tapahtui ja miten skene syntyi. Mukana on myös silloisia tyttöystäviä ja kavereita, jotka tuo uusia sävyjä taustoihin. Kyllähän se jotain kertoo ajasta, kun Kirk Hammet itku silmässä kertoo kuinka se oli parasta aikaa elämässä.

Leffa on sellainen, että jokaisen metallipään täytyy tämä nähdä ja aika lentää kuin siivillä koko 1,5 h. aikana.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: