RATT: Out of the Cellar

Out of the Cellar on RATT-yhtyeen vuonna 1984 julkaisema debyyttialbumi. Yhtye aloitti toiminnan Mickey Ratt-nimellä jo vuonna 1976, tosin esivaiheita oli ollut jo muutama vuosi aiemmin. Yhtyeen laulaja Stephen Pearcyn toimesta yhtye perustettiin San Diegossa, mutta varsinainen suosio saavutettiin, kun yhtye muutti Los Angelesiin ja muutti nimensä RATTiksi, jota voidaankin kutsua varsinaiseksi RATT-yhtyeen synnyksi.

Out of the Cellar on debyyttialbumiksi laadukas paketti, joka myös toi yhtyeelle valtavan suosion ja jota monesti myös pidetään yhtyeen parhaimpana levynä. Levy sisältää muutaman menevän rallin, kuten Wanted Man ja Round and Round. Varsinkin Round and Round on tarttuva biisi ja se jää soimaan päähän mukavalla tavalla.

Bändi on soittotaitoinen ja laulaja Stephen Pearcyn omaperäinen lauluääni tekee yhtyeestä mielenkiintoisen kuunneltavan, mutta valitettavasti yhtye on kautta historian kärsinyt sisäisistä riidoista, joka on estänyt yhtyettä nousemaan aivan sinne kirkkaimpiin valoihin.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: