Gringos Locos: Punch Drunk

Punch Drunk on vuonna 1986 perustetun yhtyeen toinen albumi ja kovilla odotuksilla ulkomaan suuntaakin satsattu paketti. Levyllä on käytetty mm. tuottajana legendaarista studiovelhoa Tom Dowdia, joka on työskennellyt mm. Eric Claptonin, Meat Loafin ja Lynyrd Skynyrdin kanssa.

Levy ei ihan täyttänyt toiveita maailmanvalloituksesta ja vaikka yhtye saikin pientä kulttimainetta Euroopassa, niin odotuksiin se ei koskaan vastannut. Mm. Status Quon lämppärinä Euroopassa kiertänyt yhtye pääsi esiintymään potentiaaliseen maastoon, mutta jokin jäi yhtyeestä puuttumaan.

Punch Drunk on mainioiden muusikkojen laadukkaasti tehty levy, mutta hiukan tasapaksu paketti. Levystä ei hyppää esiin mitään hittiainesta ja se saattoikin olla tämän southern rockilla maustetun hard rock-bändin kompastuskivi kohti läpilyömistä maailman maineeseen.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: