Popeda: Ei Oo Valoo

Popedahan on pitkän linjan rokkaripoppoo, joka on kiertänyt Suomen niin moneen kertaan, että taitaa olla aika vaikea löytää Suomesta ihmistä joka ei olisi bändiä joskus nähnyt livenä festareilla tai jossain muussa tapahtumassa. Kunnioitusta herättävä ura yhtyeellä.

Ei Oo Valoo on yhtyeen 8. studioalbumi, joka sisältää varsin tarttuvia ralleja, joka onkin yhtyeen tavaramerkki. Levy kuulostaa korvaan pääosin varsin hyväntuuliselta meiningiltä, vaikka itse asiassa levyn tekoa on edeltänyt surullinen aika, sillä yhtyeen pitkäikäinen kitaristi Arwo Mikkonen menehtyi sairaskohtaukseen levynjulkaisua edeltävänä vuonna ja tapaus oli vähällä hajottaa koko yhtyeen. Yhtye on varmaan kokenut monta ylä- ja alamäkeä, mutta keikoilla ja levyillä sitä ei saa näyttää, vaan kuuntelijalle annetaan kunnon hyvän mielen rokkikokemus ja unohdetaan arjen murheet.

Levy tuo itselleni nuoruuden muistot mieleen vanhoilla biiseillä kuten Paljastaja Karppanen, Hullu Tarttui Kirveeseen ja Maailmankaikkeuden Suvijenkka. Popeda oli niitä ensimmäisiä yhtyeitä, jota nuorena tuli nähtyä keikalla ja yhtye on aina vuosien saatossa kulkenut mukana, vaikka ei ihan suurin suosikki olekaan.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: