Jeff Apter: Bon Scott ja AC/DC 1973-1980

Kustantamo Minerva on tehnyt todellisen kulttuuriteon julkaistaessa suomenkielisenä Jeff Apterin kirjoittaman kirjan Bon Scottin ja AC/DC:n matkasta kohti huippusuosiota.

Kirja on hieno kuvaus yhden rock-historian hienoimmista laulajista ja yhdestä rosoisimmista rock-yhtyeestä kipuamassa kohti maailmanvalloitusta. Kirja on kuin kiertuepäiväkirja, jossa kuvataan matkasta australialaisesta kulttibändistä kohti suurempia areenoita. Kirjassa on paljon tarinoita jotka on jo yleisessä tiedossa, mutta paljon myös yksityiskohtia kiertue-elämästä, joista ei niin paljon tietoa ole ollut.

Kirja antaa selkeän kuvan kuinka yhtyeen suosio rakentui pikkuhiljaa kiertämällä ja uhraamalla koko elämänsä yhtyeelle, tässä tapauksessa voidaan sanoa varsinkin Bon Scottin kohdalla. Kirja avaa sitä karua elämää mitä bändin arki oli, mutta myös kertoo sen, että se oli juuri sitä mitä yhtye halusi tehdä.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: