Liam Gallagher: Why Me? Why Not.

Liam Gallagher on vuonna 1972 Manchesterissa syntynyt muusikko. Gallagher tuli tunnetuksi veljensä Noelin kanssa perustetusta Oasis-yhtyeestä, joka hajosi veljesten isojen riitojen vuoksi.

Why Me? Why Not.-levy on Liam Gallagherin toinen soololevy ja levy on hienosti tuotettu. Taustalta löytyy tuottaja-/biisinkirjoittajakaksikko Andrew Wyatt ja Greg Kurstin, jotka ovat olleet tuottamassa biisejä mm. Foo Fightersille ja Beckille.

Albumi starttaa albumin parhaalla biisillä Shockwavellä ja se antaa kuvan, että tiedossa on laadukas paketti, jos taso pysyy samana muissakin kappaleissa. Tietenkään kaikki biisit eivät pääse samalle tasolle, mutta b-puolen avausraita Be Still on myös hieno biisi. Levyllä tulee esiin kuinka hieno laulaja Gallagher on ja biiseillä kuuluu kaikuja Lennon/McCartney-akselilta.

Why Me? Why Not. on hieno levy ja uskon, että lisäkuuntelukerrat vaan lisää levyn hienoutta. Gallagher on viimeisinä vuosina tunnettu siviilielämän sekoilustaan ja Manchester Cityn kannattamisesta, mutta tämä levy osoittaa, että Gallagherilla on vielä paljon annettavaa myös musiikille, kunhan vain keskittyisi siihen.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: