Hardline: Hardline

Hardline on vuonna 1983 Norjassa Trondheimissä perustettu heavy metal-/ hard rock-yhtye. Yhtye aloitti Lipservice nimellä, mutta vaihtoi nimekseen Hardline laulaja Romy Vitalen ( Børge Pedersen) liittyessä yhtyeeseen.

Yhtyeen omaa nimeään kantava esikoislevy julkaistiin vuonna 1984 belgialaisen Mauseleum-levymerkin taholta. Levy on aikalaisensa näköinen tuotos ja se on ehkä ollut suurin ongelma maailmanvalloituksessa, eli liikaa löytynyt samankaltaisia yhtyeitä maailmalta.

Levyn avauskappale Tyrant on levyn jalokivi, joka polkaisee levyn kivasti liikkeelle ja herättelee toiveita, mutta taso tippuu levyn edetessä. Out in the Rain-kappaleessa myös löytyy ideaa, muuten levy on melko tasapaksu. Levyltä löytyy tosiaan muutama kiva kappale, mutta levy on melko epätasainen ja jopa biisien sisällä löytyy epätasaisuutta.

Levy jäi yhtyeen ainoaksi kasarilla laulaja Pedersenin siirryttyä Road-nimiseen yhtyeeseen, mutta yhtye on ollut on/off-tilassa tässä vuosien aikana Pedersenin palatessa yhtyeeseen takaisin. Yhtye jopa julkaisi vuonna 2011 Monumental-nimisen levyn.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: