Shogun: 31 Days

Shogun on vuonna 1984 perustettu britti hard rock-yhtye. Yhtye monesti luokitellaan nwobhm-yhtyeeksi, mutta itse laskisin yhtyeen hard rock-yhtyeeksi. Yhtye oli voimissaan muutaman vuoden vaatimattoman menestyksen takia. Mielenkiintoinen yksityiskohta yhtyeessä on kosketinsoittajana operoiva ex-Iron Maiden jäsen Tony Moore, tosin Maidenin kosketinsoitin kokeilu jäi yhden keikan kokeiluksi.

31 Days-levyn nimi on itseasiassa siitä peräisin, että se kasattiin 31:ssä päivässä. Tämä brittiyhtye on tuonut musikkiin amerikanmeininkiä koskietinsoittimineen ja biisejä voisikin kuulevan 80-luvun purkkaleffoissa tai sen ajan toimintaleffojen tunnarina.

Levy alkaa parilla vauhdikkaalla rallilla eli Cloac and Dagger- ja Shock to the Heart-biiseillä, jotka ovatkin levyn parasta antia. Levyltä myös löytyy slovareita, kuten jokaisen 80-luvun hard rock-yhtyeen täytyi tehdä. Levyn teemana on muutenki rakkaus ja sen vaikeus.

Täytyy kyllä sanoa, että oli yllätys mitä levyltä löytyi. Kun tuli levy kirpparilta noukittua, niin odotukset eivät olleet kovat, mutta levy osoittautui yllättävän kovaksi paketiksi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: