CMX: Mesmeria

Mesmeria on julkaistu vuonna 2015 ja se on CMX:n 15. studioalbumi. Levy seurasi yhtyeen edellistä Seitsentahokas-levyä, joka oli ehkä yhtyeen upein teos.

Mesmeria ei ehkä pääse ihan samalle tasolle kuin Seitsentahokas, mutta ei tämäkään huono albumi ole, päinvastoin. Tämä levy on hienoa jatkoa Seitsentahokas-levylle ja voidaankin sanoa, että tämän kahden levyn aikakaudella yhtye on parhaimmillaan.

Näillä kahdella levyllä yhtye ei lähde liitämään pahimpiin progekokeiluihin, joten nämä levyt uppoavat hiukan helpompaan musiikkiin tottuneiden yleisöön, mutta ei tämä mikään pop-levyjä ole.

Mesmeria on monipuolinen levy, jolta löytyy tavaraa laidasta laitaa, tosin se pahin progeilu on jätetty taustalle. Levy vaikuttaa seesteiseltä ja moni kappale voidaankin laskea balladi-kategoriaan. Itse asiassa, jos johonkin yhtyeeseen sopii sana balladi sen varsinaisessa merkityksessä, niin se on CMX. Vastaavasti levyltä myös löytyy kunnon runttausta, joten kyllähän tämä on aito CMX-levy, joka ei todallakaan petä.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: