Pää Kii: Jos Huonoo Onnee Ei Ois Mul Ei Ois Onnee Ollenkaan


Pää kii on vuonna 2012 perustettu punk-yhtye, jolla on varsin kirjava historia yhtyeen ikään nähden. Lyhyen historian aikana ryhmä on kokenut paljon miehistönvaihdoksia. Ryhmä ilmoitti jo vuonna 2016 lopettavansa keikkailun silloisella kokoonpanolla.

Jos Huonoo Onnee Ei Ois Mul Ei Ois Onnee Ollenkaan on yhtyeen toinen kokopitkä levy, joka julkaistiin vuonna 2018. Ryhmä on siis tälle levyllä kokenut miehistönvaihdoksia ensimmäisen levyn jälkeen ja 6 vuoden levytysvälin.

Levy on tuttua yhtyeen keulakuvan Teemu Bergmanin tylyä maailmankuvaa, jossa liiaksi hopeareunuksia ei näy pilvien reunoilla. Esimerkiksi Nyt Mä Haluan Haistaa Liimaa, Sä Veit Mun Levyt Kirpparille ja Aina Jonon Viimeinen on ilmeisesti sitä sielunmaisemaa mitä Bergman on rakentanut kasvaessaan Kouvolan niin kutsutussa betonihelvetissä.

Vaikka tämä levy ei ole ihan niin tiukka kuin yhtyeen esikoislevy, niin kyllä tälläkin levyllä on hienoja punk-ralleja ja Bergman näyttää tässäkin tuotoksessa olevan suomalaisen ”rappiorunouden” yksi hienoimmista taitajista.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: