Steve Lukather: I Found The Sun Again

Steve Lukather on vuonna 1957 syntynyt muusikko, joka tunnetaan parhaiten Toto-yhtyeen kitaristina, mutta myös hoitaa osittain laulajan postia. Toto perustettiin 1976 studiomuusikoista koostuneesta ryhmästä ja Lukather onkin ollut mukana monien muiden muusikkoiden levytyksillä.

I Found The Sun Again-levy on Lukatherin 8. studioalbumi ja levy osoittautui monipuoliseksi teokseksi. Levyltä löytyy rauhallista menoa sekä kivaa tykitystä, jossa kitara on pääosassa. Paikoittain levyltä pilkottaa 60- ja 70-luvun tunnelmat. Itse olen sitä mieltä, että Lukatherin vahvuudet laulajana tulee silloin esille, kun kappale on hiukan rosoinen ja jopa raskas. Tällä levyllä olisi toivunut kuulevan enemmän tätä puolta Lukatherilta.

Uudella levyllä on tuotu esille hienot muusikot, joita levytyksessä on ollut mukana ja varsinkin, jos on Lukatherin kitaransoiton ystävä, niin tällä levyllä sitä saa nautiskella runsain määrin.

Odotukset oli kovat levyltä ja pikkaisen tuntui jäävän itselleni pettymyksen makua. Toisaalta taas ensi kuuntelun jälkeen jäi tunne, että levy vaatii kuuntelukertoja iskeäkseen täydellä.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: