Amorphis Legacy of the 1000 Lakes-olut

Olut ja musiikki on aina ollut vahvasti sidoksissaan toisiinsa. Musiikin ystävät ovat monesti myös hyvän oluen ystäviä. Musiikki sekä olut koskettavat vahvasti ihmisen mielihyväjärjestelmää ja tuottavatkin hyvin samanlaista mielihyvää ihmisen aisteille. Parasta on kun maistelet hyvää olutta hyvän musiikin kera.

Nyt maistelussa on Maku Brewingin valmistamaa Amorphis Legacy of the 1000 Lakes-olut, joka on Maku-panimon ja Amorphis-yhtyeen kolmas yhteistyöolut.

Olut on tyypiltään Pale Ale-olut ja tuoppiin kaataessa rakentaa keskikokoisen vaahdon. Väriltään olut on kirkkaan keltainen ja tuoksu on hiukan sitruksinen sekä kukkainen. Maku on miedon humalainen ja ehkä jälkimaku on hiukan vaisu. Oluen prosentit pysyvät markettiprosenttien rajoissa, joten se on aina hiukan pois oluen luonteesta. Olut sopii mainiosti nautittavaksi kesähelteellä laiturin nokassa jossain niistä tuhansien järvien rannassa.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: